Vakbeurs Gebouwbeheer

doorPieter Gerrits

Vakbeurs Gebouwbeheer

Gerrits Bouwadvies neemt deel aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Er komt veel op u af als het gaat om het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Een gefundeerd onderhoudsplan is daarom essentieel. Om een dergelijk plan op te stellen en actueel te houden, zal het vastgoed periodiek geïnspecteerd moeten worden. Wij zijn specialist in het verrichten van deze inspecties, het samenstellen van een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) en het begeleiden en coördineren van de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden.

Drie dagen lang, van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 januari 2019, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft.

Gratis entree, wel online registreren  
Het bezoeken van de vakbeurs is gratis. Bezoekers kunnen zich wel online via de website van de vakbeurs voorregistreren. Zij voorkomen hiermee wachttijd bij de ingang. Vanaf begin januari stuurt de organisatie alle voorgeregistreerden een toegangsbadge op, zodat bezoekers tijdig in het bezit zijn van hun badge. Uiteraard is er op de beursvloer ook de mogelijkheid om zich te registreren en ontvangt de geregistreerde bij de ingang van de beursvloer een badge.

U bent van harte welkom bij onze stand, nummer G47.

Over de auteur

Pieter Gerrits administrator