Gerrits Bouwadvies

Gerrits Bouwadvies is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau welke haar klanten graag bijstaat met raad en daad. No Nonsense en duidelijk advies. Fouten tijdens de uitvoering voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar is het kwaad al geschied dan graven, scannen, meten, boren of klimmen wij door om de vinger op de zere plek te leggen en oplossingen aan te dragen.

Onze meerwaarde

Gerrits Bouwadvies biedt haar klanten meerwaarde door een netwerk van bouwkundig inspecteurs en adviseurs die elkaar aanvullen op verschillende vakgebieden en expertise. Onze kennis en kunde is up to date, verkregen door studie maar ook de nodige praktijkervaring, zowel in de uitvoering als op managementniveau. Wij zijn goed in bouwkundige inspecties en blinken uit in de vertaling daarvan naar een overzichtelijke en helder advies.

Kennis delen

Samen met een vast team en ervaren zzp’ers werken wij met veel plezier voor onder andere particulieren, beleggers, verenigingen van eigenaren, woningbouwcoƶperaties en (rechtsbijstand)verzekeraars, maar ook de industriĆ«le sector zijn wij regelmatig van dienst.

Referenties

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in verschillende rollen met het (ver)bouwen, renoveren, inspecteren en onderhouden van diversen soorten vastgoed voor verschillende opdrachtgevers. Op aanvraag kunnen wij u voorzien van enkele referenties.

Benieuwd of wij u ook van dienst kunnen zijn?
Neem contact op met Pieter Gerrits op telefoonnummer 06-12641817, via LinkedIn of stuur een e-mail naar pieter@gerritsbouwadvies.nl