Onderhoud

Beheer en onderhoud

Goed beheer en onderhoud van vastgoed, kleinschalig of grootschalig, is direct bepalend voor de onderhoudskosten op langere termijn. Een gefundeerd onderhoudsplan zal deze kosten transparant maken en aanzienlijk verminderen. Om een dergelijk plan op te stellen en actueel te houden, zal het vastgoed periodiek geïnspecteerd moeten worden.

Wij zijn specialist in het verrichten van deze inspecties, het samenstellen van meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) en het begeleiden en coördineren van de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden.

Wij zorgen ervoor dat alle gegevens voor u gecentraliseerd worden zodat u als opdrachtgever altijd en overal, maar vooral op een duidelijke en overzichtelijke wijze, inzicht heeft in de staat van uw vastgoed.

Daarnaast voeren wij regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit op hoogte of moeilijk bereikbare plekken, door middel van Rope Access.

Benieuwd of wij u ook van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op en wij informeren u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.