Heeft u (ver)bouwplannen?

Met ons kunt u zorgeloos (ver)bouwen! Van de eerste schets tot oplevering of enkel tijdens de uitvoering. Of het nu gaat om complete nieuwbouw, een aanbouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand; wij staan u tijdens dit hele proces bij met raad en daad. Tijdens de uitvoering van uw droom, maar indien gewenst ook in de voorbereiding kunt u op ons bouwen! Een onafhankelijke bouwmanager bespaart u geld, tijd en zorgen. Kies daarom bij nieuwbouw, verbouw of renovatie voor bouwbegeleiding van Gerrits Bouwadvies.

Toezicht op de uitvoering

Wekelijks worden wij tijdens onze inspecties geconfronteerd met schades veroorzaakt door uitvoeringsfouten, welke relatief eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden door goed toezicht tijdens de uitvoering. Bij het realiseren van een (ver)bouwinitiatief wordt een verscheidenheid van disciplines aangesproken en draait het vooral om kosten, tijd en kwaliteit. Eén vast en onafhankelijk aanspreekpunt met verstand van zaken kan u behoeden voor verkeerde keuzes en daarmee een hoop stress besparen.

Gedurende de uitvoering zien wij toe op naleving van alle afspraken. Wij zijn het aanspreekpunt voor alle bouwpartners, bewaken de kwaliteit en voortgang van het werk, beoordelen het meer- en minderwerk, controleren de termijn- en eindafrekeningen en verzorgen de oplevering van uw (ver)bouwproject.

Ontwerpfase en omgevingsvergunning

Indien gewenst kunnen wij u tevens adviseren tijdens de ontwerpfase en het vergunningtraject. Wij adviseren u dan onder andere over regelgeving, bouwsystemen, bijbehorende bouwkosten en zorgen ervoor dat uw plannen aan de wetten, regels en bepalingen van alle betrokken instanties voldoen. Wij begeleiden het totale traject tot de afgifte van de omgevingsvergunning. Daarbij fungeren we namens u bij alle partijen als aanspreekpunt.